Skip to main content

21. – 27. 7. 2024

Již tradičně – tedy i letos – pořádáme týdenní dovolenou s anglicky mluvícími lektory. Tentokrát budeme v nádherné přírodě Beskyd, v soukromém hotelu Beskydy Resort.

V hotelu je velký klimatizovaný sál se skvělým zázemím, dále menší sály a salónky s barem, terasy s výhledem, fotbálek, vnitřní herna s ping pongem a tělocvičnou. Venku je k dispozici hřiště na volejbal a tenis. V hotelu výborně vaří. Všechny hotelové pokoje jsou nově zrekonstruované a mají vlastní WC a koupelnu.

Připravili jsme pro Vás nejvýhodnější ceny při přihlášení a zaplacení do 28. 2. 2024. First minute přihlášky pro nejrychlejší Vám zajistí bezpečné místo a nám pomohou co nejlépe naplánovat celý pobyt.

Můžete se těšit na naše přátele, rodilé mluvčí z Colorada. Dále samozřejmě také na dopolední angličtinu v malých skupinách podle úrovně znalostí (začátečníci, středně pokročilí a pokročilí). Plus opět plánujeme jednu skupinu zaměřenou na business english se zkušeným bussinesmanem Trentem. Děti a teenageři budou mít své hravé skupiny s možností sportů a her. Odpoledne se můžete těšit na výlety, týmovou olympiádu, workshopy. Večer pak na hudební, zábavné a diskuzní podněty.

Close Menu

Michal Bareš
michal@branapardubice.cz
mobil: 603 566 244